Examentraining biologie op locatie V(S)O

Leslokaal Antverpia heeft een UNIEK aanbod voor V(S)O scholen die staatsexamen aanbieden!

Met de aandacht die (staats)examen kandidaten verdienen komt BioSuus OLDSCHOOL naar jouw school toe!

Leerlingen maken een schriftelijk examen, waarop zij uitgebreid feedback ontvangen. Deze informatie neem ik mee naar de training voor het (mondeling) examen!

Omdat motivatie vaak een probleem is en leerlingen door te DOEN meer leren heeft Leslokaal Antverpia zowel om te oefenen voor het schriftelijk examen als voor de verplichte onderdelen van het (mondeling) examen een escape-spel gemaakt.

Het escape-spel voor het schriftelijk examen is digitaal. De leerlingen gaan virtueel op reis met een ambulance medewerker en komen op hun ‘stage’ verschillende opdrachten tegen. Dit zijn oude examenopgaven die zij goed moeten toepassen om te kunnen ontsnappen.

Het escape-spel voor het mondeling examen is gemaakt op basis van de verplichte onderdelen van het mondeling examen. Leerlingen gaan met 4 tegelijk in het Rijdend Leslokaal op zoek naar antwoorden. Hierdoor leren ze op een andere manier voor het mondeling examen.

Daarnaast zal (afhankelijk van het gekozen pakket) één of meerdere oefen mondelingen afgenomen worden. Zodat de leerlingen kunnen ervaren hoe een mondeling examen gaat.

Op deze manier zullen de leerlingen zelfverzekerd naar het mondeling examen gaan en zal de spanning van het lange wachten op de examenuitslag minder worden.

Ook voor de herkansingsperiode heb ik de mogelijkheid om een examentraining aan te bieden.

Wil je een pakket afnemen OF een programma op maat bespreken? Ik kom graag een keer op de koffie!

Oldschool examentraining mondeling examen op V(S)O locatie!

Uniek aanbod staatsexamentraining biologie op locatie!

Wil jij liever individuele biologielessen of begeleiding voor jouw profielwerkstuk? Bekijk dan de mogelijkheden van biologielessen op maat en bereidt jezelf goed voor op jouw staatsexamen biologie!